Meghívó 2018.12.28.

MŰHELYMUNKA
Helyszín: SALGÓTARJÁN, FÜLEKI U. 44. (Malom udvar)
Időpont: 2018. DECEMBER 28. Péntek

A Római Katolikus Plébánia Sóshartyán és a Power Fittnes Sportegyesület szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a Transznacionális együttműködés megvalósítása a Kárpát-medencében, Sóshartyán és Kelet-Nógrád fejlődéséért c. projekt keretében megrendezésre kerülő  soron következő műhelymunkára.

A projekt fókusza a  az ifjúsági együttműködések erősítése, közös programok szervezése, valamint  a közösségfejlesztő szervezetek, egyházak közötti hálózati együttműködések, tapasztalatcserék erősítése. A témához kapcsolódóan a területen aktív szakemberek és együttműködő partnerek bevonásával, a műhelymunkák és közös együttműködési programok eredményeként fogalmazunk meg olyan regionális szintű ajánlásokat, valamint módszertanokat, melyek a későbbiekben a szektor más szereplői számára is hasznosíthatók.

Az eseményre első sorban azon humán szolgáltatásokat nyújtó állami és nem állami intézményekben, szervezetekben (kivéve köznevelési és felsőoktatási intézmények) dolgozó szakembereket várjuk – beleértve civil szervezeteket, egyházi jogi személyeket, önkormányzatokat és nemzetiségi önkormányzatokat (társulásaik és intézményeiket is) –  akik bármilyen erőforrást kínálnak az ifjúságsegítő tevékenységhez, valamint a kijelölt korosztály (15-24 év közötti fiatalok) segítésére vállalkoznak.  

A műhelymunkán való részvétel teljes mértékben díjmentes. A résztvevők számára díjmentesen biztosítjuk a program alatti frissítőket, valamint egy ebédet.

PROGRAM:

08:00 – 12:00                       MŰHELYMUNKA 12:00 – 12:30                       EBÉD

AKADÁLYMENTESÍTÉS