Meghívó 2019.08.26.

MŰHELYMUNKA
Helyszín: Somoskőújfalu, Somosi út 188. (Somosi fogadó – rendezvény terem)
Időpont: 2019. augusztus 26. hétfő 10:00

Tisztelt Partnerünk!

A Római Katolikus Plébánia Sóshartyán szeretettel meghívja Önt a Transznacionális együttműködés megvalósítása a Kárpát-medencében, Sóshartyán és Kelet-Nógrád fejlődéséért c. projekt keretében megrendezésre kerülő, soron következő műhelymunkára.

A projekt fókusza az ifjúsági együttműködések erősítése, közös programok szervezése, valamint az ifjúsági- és közösségfejlesztő szervezetek, egyházak közötti hálózati együttműködések, tapasztalatcserék erősítése. A témához kapcsolódóan a területen aktív szakemberek és együttműködő partnerek bevonásával, a műhelymunkák és közös együttműködési programok eredményeként fogalmazunk meg olyan regionális szintű ajánlásokat, módszertanokat, amelyek a későbbiekben a szektor más szereplői számára is hasznosíthatók lehetnek. A műhelymunka sorozat tematikája úgy került kialakításra, hogy az újonnan érkező résztvevők is bármikor aktívan be tudjanak kapcsolódni a csoportmunkába.

Az eseményre első sorban azon humán szolgáltatásokat nyújtó szervezetekben – köznevelési és felsőoktatási intézmények kivételével – dolgozó szakembereket várjuk, akik bármilyen erőforrást kínálnak az ifjúságsegítő tevékenységhez, valamint a kijelölt korosztály (15-24 év közötti fiatalok) segítésére vállalkoznak.  

A műhelymunkán való részvétel teljes mértékben díjmentes. A résztvevők számára szintén díjmentesen biztosítjuk a program alatti frissítőket, valamint egy ebédet.

PROGRAM:

10:00 – 12:00                       MŰHELYMUNKA I. RÉSZ

12:00 – 12:30                       EBÉD

12:30 – 14:30                       MŰHELYMUNKA II. RÉSZ

Kérjük, hogy érdeklődés esetén szíveskedjen visszajelzést adni számunkra 2019. augusztus 23-ig részvételi szándékáról a power.fitness.se@gmail.com e-mail címen! Ezzel nagymértékben segíti munkánkat a helyszín kialakításában és az ellátás ill. a transzfer megszervezésében. Amennyiben problémát jelent Önnek a helyszínre történő eljutás, úgy az esemény napján 9:30-kor várjuk Salgótarjánban a Malom Udvar (Füleki u. 44-48.) melletti parkolóban és biztosítjuk a helyszínre való oda- és visszautazást. Kérjük, hogy ezen igényét a regisztráció során jelezze!

Kérdéseivel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésére az alábbi telefonszámokon is:

Varga Péter szakmai vezető: 06-70-265-2653; Ács Klára: 06-20-584-2542

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

                                    Tisztelettel:

                                                                        Balogh László s.k.

                                                                      plébániai kormányzó

AKADÁLYMENTESÍTÉS